Thursday, June 4, 2009

Pre AIM Shoot + BI Pop Shoot























































































Gambar gambar ini tidak mengikut Chronology.. tapi ada cerita disebaliknya..

Ini adalah Fotoshoot Pre AIM... dimana Nikki, Ayu dan Alyah digandingkan..


Nubhan Aniq dan shiela di gandingkan oleh Mr Zubir From Bi Pop

pada harini pembahagian kerja dilakukan.. dimana Mr V jaga Nikki and I jaga Nubhan.. oleh kerana kami datang dari venue yang berbeza..

tengok gambaq gambaq dulu na~ beautiful readers sekalian~

4 comments:

nieja belle said...

asking u,can i have ur email add??
i just want to ask u something..memandangkan anda merupakan org yg berpengalaman mengendalikan artis. here's my email niejaroslan@gmail.com

reply asap

Syso said...

syed.sobrie8@gmail.com

Langit Biru said...

Oh ini ker behind-the-scenes picztures yg di b*pop tu. ish... punya lah payah nak buat prepare. alih2 kuar kat paper tu hanya sekeping jer itu pun gambar ramai2.

thanks for sharing. :)

Thommy said...

hi syed..shot2 nikki, ayu dgn alyah tu kuar magz tak? klu ye, magz mane ek? and bulan brape punye? nak beli kalo ade... =) thank you!