Tuesday, June 23, 2009

Tonight! At Borneo Baruk Club Jalan Kia Peng



Hey Beautiful Readers

terlebih dahulu i nak ucapkan terima kasih kepada sesiapa yang mendoakan kesihatan abang i the other day.... now dia dah sihat dan dah keluar hospital...

Nasihat dari my brother: Jauhilah dari mereka yang batuk batuk dan bersin pada waktu sekarang nih...

Malam nih Nikki will be Performing at Borneo Baruk Club! Dia akan buat showcase

she'll be singing songs from her album yang akan diiringi oleh Ruined & Poised (dance group)

and she'll be performing with 'The Big Band' in house band kat Borneo Baruk...

club nih sebelah Orange club kat Jalan Kia Peng...

alah korang goggle kat maps mesti jumpe punya...

datang la ramai ramai...

lagu lagu yg perlu diperhatian malam ini:

1. Oh My
Reason: Nikki akan menyanyi dan menari dengan lagu tue... sngt susah i must say... but not for her...

2. Matahariku (originally sang by Agnes Monica)
Reason: I personally love nikki nyanyi lagu nih dengan band! Nikki seperti memberi nafas baru to this song and macam lagu nih dia yang punya...


starts at 10pm onwards...

Nikki and Jual Album terbaru dia Hawa disana...



oh poster pon akan diberi percuma... and boleh mintak autograph Nikki personally

jom kita pegi beramai ramai..

2 comments:

'syareena said...

Mr Syed Sobrie, kalau free la kan, sila2 lah sudi ke blog I and amek award :) Thanks :)

YUSRI KLDN said...

takde rakam anithing fom the launcin ke. post post