Friday, July 24, 2009

Trailer yang membuatkan dirikuh tak sabar ingin melihat cerita ini..




few moments b4 i post this clip.. i chatted with Mr Thumb..he sent me this trailer...

tapi mula mula i tengok i was like.. "dah kenape kau cakap bahasa pelik nih... Aku penah dengar spanish italian,french... tapi tak penah aku dengar bahasa pelik macam nih"... well nak tau bahasa ape kena la tengok..

i told thumb not to tell me anything.. tapi thumb terlepas cakap.. dia ada super power.. I tak sabar nak tengok power ape... adakah dia menjadi tinggi?.. sama sama kita nantikan~ hehe jangan marah Mr Thumb~

lets watch it on Astro Ria 1 August 2009 Saturday 10pm

In another story...

25 julai bersamaan sabtu... iaitu hari ini.. Nubhan akan berada di Jaya Jusco Seremban pada pukul 1pm... Jom lah ramai ramai kita kesana...

Ruined & Poised performed really well today @ La Queen..

Nikki akan perform ngan diorang soon @ la Queen jugak.. tunggu...

7 comments:

renjizakura said...

yup
ur right

ko paham! said...

emm, mcm bhasa inggeris yg diterbalikkan ade gak..

Anonymous said...

hahahha klaka la trailer nih


-zara glamrock chick

Anonymous said...

thumb ada power? antagonist yeh? i want to watch thumb jadi jahat. rindu tengok cerita cili padi.

Harney said...

Laila Sari Puteri Terbuang...Ari Sabtu nih...Cam best jek...:p

Anonymous said...

bila la u nk update blog u..
ternanti2 citer klaka dr u..
mis u ur funny writing r!

zz87

Anonymous said...

miss yr stori lorrr
nnti update citer pogrem
raya kat tv artis u...k

shahjb