Wednesday, August 12, 2009

Nikki @ La Queen

Dear Beautiful readers...

Im no longer working with (Artistes United Records) Nubhan and Nikki full time, hence my blog will no longer be as interesting as before. From time to time ill post one or two stories about them.. period.

Oh Well~


Beautiful News...

Nikki will be performing at La Queen this Friday... 14 August 2009 along side Ruined & Poised.

at 1 am...

Jom la pegi ramai ramai... nikki dan 15 dancers akan menari bersama... untuk pengetahuan anda semua nikki sangat hebat menari...

Ruined & Poised terbahagi kepada dua..Senior dan junior... Pada Jumaat ini mereka akan bergabung dan akan perform bersama buat kali terakhir..



Ruined & Poised Seniors @ Orange Club




Ruined and Poised Seniors Sri Utama Prom Nite

hmm Ahad haritu~ dikala ramai dikalangan anda sedang nyenyak diulik mimpi.. Nikki Shoot Videoclip "Oh My!" salah satu lagu from her second Album Hawa...

and Ruined & Poised telah di pilih oleh Artistes United Records untuk menjadi penari nikki dalam videoclip itu...
hm..
oleh kerana tanpa izin sesiapa... hanya beberapa gambar sahaja yang dapat di post disini...



Ruined & Poised Dancers


one of the part in the Video


Nikki dan dancers..



Nikki bersama Choreographer dan founder Ruined and Poised Mr Nazreem Zainul

4 comments:

Anonymous said...

syed u pun dh x kej ngan aur lg??
btw gud luck k..
u owe us a story about nubhan kawen mawi dtg..
dh lama tunggu story tu.. heheheh

Thommy said...

wow...nikki shoot clip vdo for oh! my?? that's interesting!! can't wait to see the video. btw, pe je lagi lagu nikki akan wat VC? so far informed, selamat tinggal n oh!my ni je...bestnye....x saba nak tgok...

Syso said...

From Hawa Nikki dah shoot 2 Videos...
Cantik Oh My

Mikhail said...

i was there...
mmg penuh n sesak giler...

1st time tgk dancers ni aku mmg dah terpikat coz mmg dorang menari mmg cun giler beb...

taste giler kat mamat yang bertiga belah kiri sekali... nice boddy huhhhhh....!!!!