Friday, March 27, 2009

Bukan Tetek Nikki!


Beautiful Readers, Article ini di Cedok dari website kurang berpengetahuan...



(Gambar) Nikky Kantoi Tak Pakai Bra - Majalah Mangga

Inilah aksi Nikky semasa hadir dalam majlis sidang akhbar AIM ke 16 pada 26 Mac 2009 lalu. Apabila diminta pose bukan main lagi si Nikki ni posing sampai lupa ada sesuatu yang tertonjol di dadanya.<---Yes Pepejal Putih!.... berlapik dengan kain yang bewarna!, korang tak tau sebab MAK korang ngan awek korang tak pakai.. diorang mungkin mampu pakai bra murah kat pasar malam!

Agaknya Nikky lupa baju yang dipakainya tu jenis kain yang lembut. Bila agak ketat sikit maka, adalah yang tertonjol-tonjol bila badan dibengkokkan. Tak tahulah Mangga Muda kut kut Nikky memang sengaja pilih dress itu sebab nak menampakkan dia seorang wanita yang seksi. Nilaikanlah sendiri.<--- Korang tak ada ceritakan yang sebenarnya?? sedihlah! Nama dia Nikki dan Ejaanya N.I.K.K.I kalau tak tau tak payah sebut langsung, sebab nikki tak perlu publisiti murahan mcm nih!

Ada majlis yang sesuai nak pakai seksi seksi ni dan ada juga yang kurang sesuai. Tapi artis Malaysia ini memang tak kisah dah sebab itulah sekarang ini banyak gambar-gambar aksi hot mereka berjaya dirakam dan disebarkan. Lagi gambar selepas ini..<--- tue sahaja yang korang tahu... nilai seni seseorang artis dan ape yang dia cuba lakukan pernah betul betul nampak???





Im going to educate u all yang tak tahu...




Nikki pakai bra haritu... Bra itu dinamakan silikon bra.. ini adalah bra yang hampir serupa yang Nikki pakai haritu..



apa yang beautiful readers dapat lihat adalah.. pepejal putih (silicon)

orang yang komen kat page tuh kata mcm2 antaranya Nikki tak habis SPM dan kurang berpelajaran....FYI Nikki nie kalau dia tak jadi penyanyi.. dia nak jadi Doktor.. dengan kelayakan Matrikulasi dia dapat.. dia layak untuk masuk medical school! Nikki beragama kristan dan seorang GADIS yang patuh pada agamanya.. mustahil nikki nak jadi perempuan hilang akidah nak hayun TETEK sana sini... tambahan lagi dia dah nak kawin dengan Audi Mok...

kalau orang nak kata aku melatah dan tak ada sebab..dan siapa aku??? Nikki jugak kawan aku.. dan kawan kawan rapat aku tahu mcm mana aku sayang diorang...


kalaulah Article mcm nih dipandang masyarakat dan membuat Nikki famous.. bukan kerana contribution dan lagu lagu dia...sigh~.. Nikki.. besok kita pakai 2 piece jer pegi mana2 show ok...

21 comments:

mr.president said...

yes...
good job syed for defending kwn u.....

lyana said...

You know, Syed- these people only live to look negatively at others. The best we can do is lead life positively and throw them off-- cause they want us to be negative like them.

L

sabrina.h said...

tue sahaja yang korang tahu... nilai seni seseorang artis dan ape yang dia cuba lakukan pernah betul betul nampak???

i agree wit u syed...org selalu nmpk & cpt je nk sebarkan hal yg kecik2 kuman tue tnpa selidik dl...tp nilai seni artis tue yg diaorg x nmpk,cpt je nak tulis....hampeh betul...

roslina said...

hi syed & nikki
This is my first comment on ur blog. been following urs and mrmanager blog since long before. Can't resist to comment after reading ur post & post kat ohbulan tu. i went thru one by one readers comment. Nampak sgt dorang tu cuma tahu mengutuk dan nampak yang negatif aje. Tukang cucuk & adding spices. I don't think they even look properly at the fotos before they comment. Tengok tajuk aje teruh cucuk & cucuk & kutuk & kutuk.
I actually tak tahu pun adanya 'silicon bra' tapi i can very much see...nikki bukannya TAK PAKAI bra. obviously nampak kan, bukan itu rupanya kalau tak pakai bra. Itu kalau orang yg tengok guna mata la..sure boleh nampak. Hanya orang yg tengok guna jari & tak pakai otak aje yg akan kata nikki tak pakai bra.

My 2 cent
Aliakamal

fido said...

yeahh.. there were times biler i felt like puking biler i tgk some mags being sold on the rack! Citer yg ntah aper2 ntah with photos of the young 'star' wannabes being captured in the swimmin' pool! Yg plg i nak gelak... i dun even know who they are except for the photos yg mmm... agak 'sexciting' tuh!!??? So Nikki... u're of a diff league all together.. biaq' pi lah depa tue!

fazlyna arif said...

hye tuan punya blog..

saya follower blog vern,and baru je jadi follower nlog u..fyi,i support nikki n nubhan..

abaikan je komen2 bodoh diorang tu..ntah spesis apa la agaknya diorang tu...

thOmmy said...

org yang buat tu mmg berfikiran CETEK..tak heran la die wat article yang cam essay budak2 tadika...(eh? tadika ade essay ke? haha)...mmg tak berasas..main tuliiiis jer...lantak jerrr.. publisiti bukan murahan lagi...publisti discount 100%! blah la..kalau tak tau pape, bek dok diam jer...jangan mengade2 kan abg syed? eish..ntah pape la pnulis2 majalh skg ni..gune la akal tu sket..ni guna pale lotot..memalukan!

anya said...

I love those bras. Mr Syed, care to tell me where to get them? Sorry out of topic. Nway, Nikki. I love the dress, and just ignore these ppl yeah?

Syso said...

Anonymous anya said...

I love those bras. Mr Syed, care to tell me where to get them? Sorry out of topic. Nway, Nikki. I love the dress, and just ignore these ppl yeah?

______________________________

I'm not sure myself... but dia tak beli kat Malaysia... (",)

that bra memang bagus walaupon i tak pakai.. but i know..

livelifethefullest said...

yes..yesss..nnt pakai two pieces je kan..
lagi senangggg...
hikhik...

nucy_loves said...

ha~ha
nk gelak golek2 bca artikel tu.
kalau yg mengata tu educated sgt... knapa x tau bezakan Bra ngan Tetek? ha~ha ..

Dreamer's said...

dear syed ...

harap u jangan la join depa2 ni sampai kutuk mak n gefrens mereka yg kurang berpengetahuan. just ain't worth the brain cells, also pesal u nak stoop serendah mereka tu .. kureng kelas la

good job at the explanation though. Seorang sahabat akan mempertahankan sahabatnya dikala perlu. take care

fendifid said...

Jangan layan kepochi yang blur tu. Buang masa je. Diorang tulis pun tanpa buat fact findings dulu.

Ejin said...

Some people are just plain dumb and very quick to judge others. Little did they know that there is more to it than meet the eyes ...but, obviously they do not think there is a chance that they might be wrong - coz in their minds they are always right...then, what else to do except to spread the lies - but make as a gospel truth...

Nikki, you are better than them ...stay strong, you have your great friends like syed to support you and many others who love you

Qi_Cinoi.Lavigne said...

ive been your n mrmanager's silent reader.

ya..read this somewhere. stupid kan, even spell NIKKI's name wrongly. i know NIKKI is smart, we were at the same matriculation, n i know she's offered to a medical university.USM if im not mistaken.

Anonymous said...

ceh.. aku baru nak terkagum... rupenyer silikon jer???


wakakakakaakk!!!~~

akey87 said...

She is my senior in Matrik..I know her sister..:) I think, she is not a "bad" girl...and most sabahan who are really sabahan, memang pandai bawa diri bila kat luar...:D

akey87 said...

she is not a "bad" girl..i know her..from matriculaion few years ago..:)

Nazihah Adli said...

hello and good day,

from my view lah,
nikki tak sesuai pakai silicon bra tu kot? sbb tu nampak semcm je boobies dia. and orang yg tak peka hal fashions/trends ni pun buat salah rumors. i nampak yg boobies nikki ni mcm terjeluak je. maybe dia patut cari alternative yg lain selain silicon bra ni.

tcare ~

miak baie said...

nice....hahah...i satu kolej ngan nikki dulu..lat matrik labuan...i love nikki...

imi said...

aku setuju!!! aku pon ada jgk bra mcm ni..memang org yg tulis article tu jakun agaknya..x penah dengar n tahu benda2 ni semua.. n satu lagi, bagi aku la, sesiapa yg baca majalah tu, memang terbelakang la..aku penah bc majalah tu dulu..saja je nk tgk kualiti isinya..tapi..yarkkkk...memang low quality!