Monday, May 11, 2009

Dia Kata...

Statement berani mati dan Clip ini memulakan Cerita...

Berani Mati Dia Cakap:






Not really an exclusive video for beautiful Readers:



Nubhan: Air.. air air~ [panting heavily]

hehe.. Relax Nubhan jangan marah.. ko slalu bahankan aku kan.. sket jer aku balas balik.. (",)


On 26 April 2006 yang lalu Nubhan Fan Club telah mengadakan permainan futsal (nak cakap perlawanan persahabatan mcm tak sesuai) di Ampang Sports Planet... Nubhan yang aktif bersenam turut terlibat... Abang Nubhan Badri dan kawan2 jugak turut serta... I?.. hmm.. Pemerhati sajer...



Antara Attempt Nubhan untuk menjaringkan gol.. Tah la tak ingat berjaya ke tidak..







Abis Sebotol Air.. Re Hydrate the dehydrated katanya~...



yes beautiful readers dia kuar masuk gelanggang sesuka hati dia sahaja..tapi niat dia nak layan semua orang yang datang...







Akibat dari memakai stokin yang tidak sesui jari kaki Nubhan Melecet..

tapi setelah pakai plaster.. dia teruskan balik permainan...









Nubhan dapat hadiah lagi... Pemurah sungguh peminat nubhan...









Nubhan memberi arahan kepada team.. bukan untuk ape...



Untuk bergambar jer...








Bestkan.. Sepatutnya harini di adakan perlawanan persahabatan antara Nubbies dan jugak NSTP.. Abang Zubir dari berita harian dah uruskan segalanya.. tetapi kerana sibuk dengan sesuatu hal dan terdapat perganggahan jadual yang tak dapat dielakkan semua perancangan di batalkan...

harap harap dia tak bantai nubhan kat dalam colum dia kat dalam BiPop...

Seribu Kemaafan ku Pohon kepada Abang Zubir dan NSTP... harap boleh buat perjanjian sekali lagi lepas ni.

Noteto Nubbies: Standby jer.. (",)

9 comments:

Anonymous said...

hahaha sempat posing di tengah padang,Mr. Syed slalu nampak ape orang tak nampak! klaka

-hazman

fatinnRahman said...

hahahahahahhahahahah!!

i hanye mampu tergelak terbahak2. lawak gile ok mamat nie. :P

thanks syed~

yani said...

huhu lawak la nubh ni...

Anonymous said...

hehehe.. nubhan mmg baru main skejap nak minom air dah.. mr.syed, cepat la continue.. tak sabar nak bace lagik.. :)

Azwan Hashim said...

muahahaha...kantoi..
poyo jer nubh kt fb..hehe..

Virgonz said...

mmg statement berani mati... wakaaka naib la abg syed ada recorded.... nubhan rahsia ko terbongkar..wakaka..

Anonymous said...

hahaha kantoi nubhan.... hahahaha

Anonymous said...

wakakakaka!!!...syed i nk gelak guling2 boley....mmng sgt brani n buat lawak kn itew mamat....tp lg x leh tahan yg last tu...sian.... maklum aar masa tu dh 4 jm main kot..nasib baek i xde kt tmpt kejadian...huhuhuhu

-edna-

ktcats said...

hahahah..amik ko..
baru jer masuk beberapa min da kuar cr air...lg nak kata dia yg score banyak.. tp memng pown dia ada jaringkan gol..hurm..adalah la beberapa gol, tp ada yg score lg byk..wkakakaak