Monday, April 6, 2009

Aksi Hot Ikhwan Milah dan Nubhan...

Milah dan Nubhan di konti Hot FM bersama Ikhwan.. mempromosikan diri sempena Anugerah Bintang Popular yang akan diadakan Minggu hadapan...



Sambil On Air, Milah online Facebook melayan peminat..



Ikhwan: Beb.. nape ko datang awal sangat nih baru pukul 8

Syed: huh? Pojie suruh aku datang pukul 7pm. habis tuh On Air pukul berapa?

Ikhwan: Pukul 9pm, kita dah anjakkan slot Nubhan ngan Milah sebab nak bagi laluan kepada 1st speech to Our New Prime Minister...

Syed: (Cover) oh kami memang suka datang awal..


Ikhwan: Korang lepak lepak la dulu...





Please Pose for my Beautiful Readers...



Again.. I thought i was late, rupanya tidak.. (",) so i this is me muka letih sebab rushing... kesian vern ngan Nubhan... diorang pon letih sebab rush...

lepas habis kat Konti nih..We all pegi makan kat Hot Pot Damansara Damai.. Makan masak lemak... Kat kedai kawan Bapak Mila..sadly.. i tak ambik gambar..

4 comments:

my name is KARL said...

mila or milah???

mila rite with no 'h'

PhyZurra said...

hai,, i terjumpe blog u nih n besh gak layan cerite2 u.. tp kan, i br teringat ujung bulan lepas i ternampak somebody who looks like Christiano Ronaldo kat Pavilion. Walking from jejantas tuh wearing white shirt. I really tot it was him (which is tak masuk akal). Is it U btw..? Hmm.. n i ingat yg tyme tu eyebrow mamat tu, kemas je. adakah u baru trim eyebrow?

p/s: i jz tot,, xsure la u ke x..

Syso said...

hye Phyzurra...

Thanks sebab sudi baca my blog... to answer your question.. Yes I ada trim my eyebrow.. and I believe that every well groomed male buat benda yang sama nowadays.. dan bagi i tidak sepatutnya di kait dengan femininity (kewanitaan) if ever thats an issue. u said u saw someone yang rupa mcm christiano ronaldo? dia pon fixed his eyebrow.. lagi obvious.. and by the way im not sure weather it was me u saw or someone else... keep reading.. Im still new.. kalau salah silap tego la.. (",)

sabrina said...

syed... saya suka baca blog awak... coz ada dialog.. saya pernah jumpa awak tahun 2004.. beza saya tengok awak dulu n skrg