Saturday, April 18, 2009

Nikki sakit nak mati dan Nubhan dah ada Muscle..

Nikki: Dear.. I tengah sakit berguling nih...

syed: What wrong? u've got a show in two hours time..

Nikki: Im having Period Cramps...Im dying~

SYed: dah makan ubat?

nikki: dah... I am dying

Syed: Oh no~ Not yet.. U tak habis album promo lagi don't die yet... Find Potassium(potatoes, Brocolli, Orange Juice, Soy beans, Banana, apricots etc) eat it. Milk Might help too, being under the sun pun boleh jugak (as u might be lack of Vit. D) BUT since u dah makan ubat~ take a nap God willing it will help, tilt up ur Buttock and legs ke atas...(put pillows under your kaki)

Nikki: ko perempuan ke?

Syed: Shut up I read alot!!

Hi Beautiful readers..

I didn't post anything on ABP the other day sbb hari abp tue adalah hari disaster bagi i.. yang almost lambat for everything (SEbab orang lain tak tau Istilah on time)..well yang penting Nikki and Nubhan selamat sampai ke Genting Highland, they are also On time for red carpet... takder ape pon yang i dapat capture.. Mungkin I akan buat next post just Pre ABP pictures but No stories... watch out for that...

I was late today due to 1 inexcusable reason.. so Vern and Nubhan took that as a point untuk kenakan i balik...well Im sorry for my lateness... Tapi tak lambat pon kan~? Harini Nubhan di Undang oleh Astro untuk menyampaikan dua lagu di SACC Mall untuk Audition Program terbaru Anak Wayang...




kami dihidangkan lunch kat Quality hotel, lepas lunch kami lintas jalan kat SACC Mall...








Nubhan: Syed, kau tau aku dah rasa muscle aku naik kat dada nih ngan tangan.. badan aku dah tegak

Syed: (sinis) huh~ baru pegi 3 kali dah berangan~



Adi dan juga Rubisa sedang di make up





hmm.. this is Rini tengah di siapkan...



this Ajib.. dia jadi host untuk harini..



Eh~ Perempuan mana gaduh ngan Mr Manager tuh??????



vern sibuk online dengan Handphone barunya...



Nubhan yang telah siap di make up.. dan standby untuk show..






Nubhan: tangkap satu lagi la.. tak comel~

Syed: SubhanAllah~ baiklah~



Farah: Beb Mana nikki?

Syed: Dia tak sehat..

Farah: haa? Sakit ape?

Syed: dia sekarang nih dibawah jajahan Jepon... Perut dia kene pijak pijak... Dia berguling guling kat rumah~

Farah: ha ??.. ape tuh..

Syed: sakit perempuan la!!

Farah: ooo.. paham... siot jer





Dia ingat hidup dia aman~



syed: Kau nape Nubhan~

Nubhan: aku tak cukup tido...

Syed: Ye la tuh~ takpe abaikan ape yang ko runsingkan.. dan tenangkan fikiran.. kesian kau...

Nubhan: ape yang ko merepek nih? hish~



tak sempat nak tenangkan fikiran... tanpa diberitahu, nama nubhan diumumkan.. mengelupurlah Nubhan naik stage...




para penonton yang hadir..



memang tak aman hidup Mr manager.. Rini datang bersembang ngan vern...



lepas show, Nubhan datang bergambar ngan Farah sebelum balik...

Farah: Nak balik dah? ala~ tak sembang pon..

Syed: hehe.. tue la, u kan dah jadi artis meletop kene la buat show last last..Nubhan Ada show kat Saloma Bistro plak after this for Birthday Mangga..

Farah: send my regards to Nikki yea...

Syed: Surely i will...


Nikki!! Farah Kim salam kat kau!!!.. done and done..

we rushed to Saloma Bistro after that... kerana kesemakan minda.. I didn't take any picture... it was a pleasant event and Nubhan Performed his latest single Seadanya Aku... dia kata tak puas sebab dapat nyanyi 1 song sahaja.. but what to do?.. ramai line ups... Nikki Was supposed to perform too before nubhan..atas sebab kesihatan yang tak dapat dielakkan... dia tak dapat perform... kesian dia... berguling guling uols~

Thank you Mangga and Selamat Hari Jadi



burung nih sama mcm i tak?.. my mom cakap my rambut ngan kepala dia sama... terus teringat cerita.. ada sebuah blog ni samakan wajah i dengan seorang intenational Football star... Thank you! but secara jujurnya I don't like...

10 comments:

fatinnRahman said...

somehow this entry of urs make me smile all the way from the start. :) good job! bleh jadi protegee MrManager. hehe..

and the conversation(dialogue created) of u and nubhan sangat comel dan kelakar! :) hahaha. mmg patut die suro amek gambar sekali lg sebab the first one nampak tembam la, tak comel katenyeee.. haha..

keep on writing syed!

Aliph said...

syed... just say that u r
mr Crisitiano Ronaldo

gadeez23 said...

i think u r 1 really good looking guy. wow.

Anonymous said...

dear, u don't look a bit like that conceited footballer brat! u are more beautiful.

Syso said...

dear Aliph,

I Memang tak penah suka dipersamakan dengan orang lain...and most of my close friends knows and diorang tak penah samakan i ngan sesaper pon...so please stop it...

Syso said...

Anonymous Anonymous said...

dear, u don't look a bit like that conceited footballer brat! u are more beautiful.
-------------

Aren't u a sweet beautiful reader!.. thank you!

Syso said...

Blogger fatinnRahman said...

somehow this entry of urs make me smile all the way from the start. :) good job! bleh jadi protegee MrManager. hehe..

and the conversation(dialogue created) of u and nubhan sangat comel dan kelakar! :) hahaha. mmg patut die suro amek gambar sekali lg sebab the first one nampak tembam la, tak comel katenyeee.. haha...

keep on writing syed!

______

orang mcm u yang buat semangat i naik... and I will keep writing...
thank you..

myfizly said...

yolah..yolah..den pun suko baco blog kao..blog kao den bcao selepas den baco blog vern...tu tando eh..den sayang kawan2 den...
:)

maya said...

Syed dearest, I don't think u look like CR but I think CR looks like u... :-)

Syso said...

Beautiful myfizly said...

yolah..yolah..den pun suko baco blog kao..blog kao den bcao selepas den baco blog vern...tu tando eh..den sayang kawan2 den...
:)

__________________

chek pon sayang kat kawan2 chek... jemput la den baca blog hang~

(",)